top of page

Apartments Fontana

Rafajlovici

49€

Price from

Price list

Наем на апартман 01.04-10.06. и 21.09.-31.10. ---- 49 ЕУ

Наем на апартман 11.06.-30.06. и 01.09.-20.09. ---- 67 ЕУ
Наем на апартман 01.07.-10.07. и 21.08.-31.08. ---- 79 ЕУ
Наем на апартман 11.07.-20.08. ---- 98 ЕУ
Цените се однесуваат на база на днвно изнајмување на апартман.

ПОПУСТИ ЗА ДЕЦА:
Деца од 2-12 год. Ако користат заедницки кревет имаат попуст 50%
Деца od 2-12 год. Ако користат посебен кревет имаат попуст 30%

Напомена:
Туристичка такса и осигурување изнесува 1.5 € по особа/на ден, а деца од 12 години не плаќаат.

Program

What is included in the price

Excursions

Transfer

На барање

IMPORTANT

bottom of page